FC Barcelona official book

FC Barcelona Official Book

El llibre oficial del FC Barcelona en ocasió del seu 120 aniversari

Aquest llibre detalla la història completa de l'únic club de futbol que és "més que club". A través de les seves pàgines i imatges, el lector pot aprofundir en les victòries obtingudes pels seus jugadors i entrenadors més emblemàtics, i descobrir l'evolució i l'impacte social d'un club que ha aconseguit transcendir el camp esportiu i convertirse en un fenomen global.
Dotat de gran contingut visual i luxosament produït, el volum retrata com cap altre la història completa del FC Barcelona, ​​des dels seus orígens fins als nostres dies, recorrent totes les seves fites.
El volum destaca per la gran varietat de fotografies i imatges històriques i cobreix cronològicament la llarga trajectòria del FC Barcelona, ​​centrant-se tant en els seus èxits esportius com en la seva història i en els valors que han fet que el Barça sigui "més que un club".

Més que un club

El llibre oficial del FC Barcelona en ocasió del seu 120 aniversari

Una biografia illustrada d'un dels clubs de futbol més llegendaris del món.

120 anys de passions i emocions esplèndidament illustrades en les pàgines d'aquest volum commemoratiu oficial. Durant la seva llarga i immensament reeixida història, el Futbol Club Barcelona ha guanyat 26 títols de Lliga, 30 trofeus de Copa del Rei, cinc Lligues de Campions i tres Mundials de Clubs

FC Barcelona Official Book

  • 28,5 x 37,3 cm
  • 496 pàgines
  • 500 illustracions a color
  • Tapa dura
  • Edicions en català, castellà i anglès

Compreu ara

Si sou
Soci

Si sou
Penyes

Si sou
Fan

Inseriu el vostre codi promocional aquí

PARTIDO
x-default
PARTIDO